در شیشه ای کشویی

فرآیند شیشه های سکوریتی :

همانطور که میدانید امروزه بسیاری از مکان های مسکونی ، اداری و تجاری از شیشه ها در اندازه های مختلفی ، به منظور رفع نیاز های خود ، استفاده می کنند. تقریبا می توان گفت شیشه ها جزو لاینفک سازه ی ساختمان ها شده است.شیشه ها در اندازه ضخامت های متفاوتی تولید می شوند و سایز استفاده شده بستگی به نوع مصرف آنها و کاربردشان دارد. در بسیاری از مواقع از شیشه ها در قسمت های پر تردد استفاده می شود که این خود باعث بالا رفتن احتمال خطر شکستگی و آسیب رسیدن به افراد را بوجود می آورد ، لذا باید به منظور جلوگیری از این خطرات احتمالی، شیشه هایی که انتخاب میکنیم دارای مقاومت قابل توجهی باشد تا بتوانیم این خطرات احتمالی را به حداقل برسانیم . امروزه به منظور مقاوم شدن شیشه ها از فرآیند سکوریت شدن آن ها استفاده می شود. سکوریت کردن یک شیشه نوعی فرآیند حرارتی است که در آن شیشه ها را تا دمای 700 درجه سانتی گراد تحت حرارت قرار می دهند. شیشه های سکوریت شده دارای مقاومت 4 تا 5 برابر بیشتر از شیشه های معمولی می باشند لذا مسلما نسبت به شیشه های معمولی از ایمنی بسیار بیشتری برخوردار می باشند. این شیشه ها در هنگام شکسته شدن به قطعات کوچکی که قدرت برندگی ندارند تبدیل می شوند. به عبارت دیگر شیشه ها سرگرد میشوند و توانایی ایجاد برش را ندارند. 

استفاده از شیشه های سکوریت از قرن 19 رواج یافته و هرروز بیشتر پیشرفت کرده تا اینکه به قابلیت امروزی خود رسیده است.

امروزه از این شیشه ها به دلیل امنیت بالایشان در مراکز و مکان های پرتردد و متفاوت مثل درب های ورودی به دو صورت ثابت و متحرک، ویترین مغازه ها ، ساختمان های تجاری ، پارتیشن بندی های اداری ، و پنجره ی منطقه های بادخیز بسیار استفاده می کنند. این شیشه ها در ضخامت ها و قیمت های  متفاوت ، بسته به نوع مصرف شما عزیزان ، موجود می باشد.

شیشه سکوریت و امنیت بالای آن :  

این شیشه ها در مقابل نیروهای وارد شده استقامت بیشتری داشته و بسیار دیرتر شکسته می شوند و نسبت به شیشه های معمولی بسیار مقاوم تر هستند. زمانی که شیشه های سکوریت وجود نداشت، استفاده کنندگان سعی می کردند در صورت امکان بسیار کم از شیشه استفاده کنند و حتی اگر به سازه های قدیمی دقت کنید مشاهده خواهید کرد در نمای بیرونی هم تا حد ممکن از شیشه استفاده نمیشده. اما حالا با توجه به ایمنی بالای شیشه های سکوریت، پیمانکاران ساختمانی در جاهای مختلفی از ساختمان ها به منظور زیبایی و دکوراتیو بودن و همچنین عایق بودن صدا و گرد و غبار ، از شیشه ها به وفور در ساختمان سازی استفاده میکنند.  

همانطور که گفته شد یکی از موارد استفاده از شیشه های سکوریتی، استفاده از آن ها به منظور درب های کشویی می باشد که از این درب ها به صورت های مختلف استفاده می شود. در قسمت پایین در مورد هریک از این درب ها توضیحات مختصری داده ایم.

در شیشه ای کشویی

درب هایی که به صورت شیشه ای و کشویی هستند، در انواع مختلفی در بازار موجود و همچنین آماده ی نصب می باشند.

انواع این درب ها عبارتند از:

- درب هایی که به صورت اتوماتیک و شیشه ای کشویی فریم دار باشند.

- درب هایی که به صورت شیشه ای کشویی دستی فریم دار باشند.

- درب هایی که به صورت اتوماتیک شیشه ای کشویی فریم لس باشند.

- درب هایی که به صورت شیشه ای کشویی دستی فریم لس باشند.

سعی ما بر این است بتوانیم با استفاده از نیروهای متخصص اجرایی در این زمینه و تجهیزات به روز و کامل، سلیقه ی هر فرد را تامین نماییم.

حال در این قسمت میخواهیم درمورد انواع درب های شیشه ای کشویی که به صورت دستی کار میکنند، توضیح دهیم.

در شیشه ای کشویی دستی فریم دار:

یکی از متداول ترین و کاربردی ترین نوع درب های شیشه ای است و بخاطر حرکت خطی شان کمترین سطح ممکن از فضا را اشغال می کنند. این نوع از درب ها در ظاهر بسیار شبیه به درب های اتوماتیک شیشه ای هستند با این تفاوت که به صورت دستی حرکت می کنند و باز و بسته شدن درب ها توسط نیروی دست انسان انجام میگیرد و از لحاظ هزینه ای بسیار ارزان تر و به صرفه تر از درب های اتوماتیک می باشند. می توان گفت این نوع از درب کشویی فریم دار از ساده ترین نوع درب شیشه ای می باشد که از آن در فروشگاه ها ، منازل ، ادارات ، و ... استفاده می شود. این درب ها قابلیت اجرا به دو صورت تک لنگه ی متحرک یا دو لنگه ی متحرک با لنگه های ثابت و متحرک را دارا می باشند. در این نوع درب، ریل آن ها ساده تر از درب های اتوماتیک بوده و همچنین دارای دستگیره می باشند. این درب ها دارای قفل کمری از جنس تماما استیل می باشند و هزینه ی اجرایی آن نسبت به درب های اتوماتیک چندین برابر کمتر است. این کلاف ها با استفاده از فریم آلومینیومی با استیک های آب بندی ساخته می شوند و داخل فریم ها از شیشه سکوریت 10 میلیمتری استفاده می شود که باعث بالا رفتن ایمنی می شود.

درب شیشه ای کشویی بدون فریم: 

کارشناسان ما در ابتدا از مشتری سوال میکنند که "درب کشویی میخواهید یا لولایی؟ "

درب های شیشه ای کشویی دارای مزیت هایی نسبت به درب های شیشه ای لولایی می باشند. برای مثال:

- طول عمر بیشتر نسبت به یراق آلات درب های لولایی

- اشغال کردن فضای بسیار کم در هنگام باز و بسته شدن نسبت به درب های لولایی

- قابل استفاده در فضاهای کوچک و استفاده ی بهینه از فضا

- امکان چیدن وسایل تا فاصله  10سانتی متری درب

- امکان ابعاد بزرگتر نسبت به درب های لولایی

- تنوع زیاد در استفاده از یراق آلات

همانطور که مشاهده کردید درب های شیشه ای کشویی دارای مزیت های فراوانی نسبت به درب های لولایی می باشد. این نوع درب ها معمولا برای مغازه ها و مکان هایی که عمقشان کم و محدود می باشد، به منظور جاگیری بهتر اجناس و راحت باز و بسته شدن درب، استفاده می شود. یکی دیگر از موارد استفاده از این درب ها این است که از آن در پارتیشن بندی ادارات و ساختمان های تجاری استفاده میگردد.

2- درب های کشویی که ریل آن ها به صورت لوله ی استیل با قطر 25 میلیمتر و یا پروفیل استیل میباشد. این یراق آلات با اسفاده از قرقره های بسیار بزرگ که روی شیشه با اتصالات خاص متصل هستند، حرکت می کنند.

3- پکیج های اسپایدری به همراه ریل استنلس استیل قوطی

4- ریل به همراه فک درب کشویی

5- یراق های تک سوراخه به همراه ریل آلومینیومی

6- یراق آلات استیل بصورت پروانه ای

7- یراق آلات استیل بصورت کونیک دار

8- اتصالات متنوع استیل به منظور متصل کردن شیشه به شیشه و یا دیوار

9- لوله های شیشه به شیشه و همچنین شیشه به دیوار استیل و آبکاری شده

برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین اطلاع از قیمت ها با کارشناسان فروش ما در تماس باشید.